Kerkdiensten

Kerkomroep appKerkOmroep levert een app voor uw smartphone, waarmee meegeluisterd en teruggeluisterd kunnen worden.

Deze app is voor Android gratis beschikbaar via Google Play onder de zoekopdracht Kerkomroep. Voor het gebruik van de Kerkomroep app is android versie 4.0.3+ nodig.

Voor Ipad en Phone is de app beschikbaar in de Apple App Store onder de categorie Lifestyle.


Download de Kerkomroep-App voor iOS of Android

iOS App Store
Klik hier voor iOS
Android App Store
Klik hier voor Android

Bevestiging en intrede kandidaat W.A.Zondag
De datum van bevestiging en intrede van kand. Zondag komt nu snel dichterbij. We informeren u graag over het volgende.


Parkeren
Alle parkeerplaatsen bij de kerk (ook bij het rouwcentrum) én de parkeerplaatsen langs de oude Oudelandseweg én aan de overzijde van de kerk zijn nodig voor de genodigden.
De eigen gemeenteleden kunnen er dus geen gebruik van maken. Als het kan: kom zo veel als mogelijk is lopend of met de fiets. Er wordt gezorgd voor voldoende mogelijkheden om de fietsen te plaatsen.

Als u toch met de auto komt: u wordt vriendelijk verzocht gebruik te maken van de verschillende parkeermogelijkheden in de wijk achter het Brediuspark. U kunt dan via het Brediuspark naar de kerk lopen. Zie de bijgevoegde plattegrond. Ook de gemeenteleden die uit de richting Kamerik komen, wordt gevraagd in deze wijk te parkeren (aanrijden via 's-Gravensloot en Nieuwendijk). Rond het
Kalsbeek College zullen er voor de middagdienst niet veel plaatsen over zijn omdat de scholen dan weer begonnen zijn. Voor de avonddienst kan hier wel geparkeerd worden. Bij het Batensteinbad zijn er voor de middagdienst voldoende parkeerplaatsen (1 km lopen). Ook in de wijk zelf is ruimte voldoende om op een verantwoorde wijze uw auto te parkeren.
Andere mogelijkheden zijn: bij het station (1 km lopen), in de parkeergarage aan de Nieuwe Markt (1,2 km lopen) en in het Staatsliedenkwartier(1 km lopen)

De belangstellenden van buiten de gemeente (niet-genodigden) die uit de richting van het centrum komen, worden door de parkeerwachten doorverwezen naar een weiland aan de ’s Gravensloot dat deze dag als parkeermogelijkheid mag worden gebruikt. Voor degenen die uit de richting Kamerik als belangstellende komen, wordt door middel van borden langs de weg en met parkeerwachten op deze parkeermogelijkheid gewezen. Dit weiland is ons belangeloos ter beschikking gesteld waarvoor we erg dankbaar zijn!
Als u slecht ter been bent en de auto moet dicht bij de kerk geparkeerd zijn, dan graag uiterlijk 21 augustus even contact opnemen met Jacob Hoogendoorn 06-53791922 of via hoogendoornj[at]kliksafe.nl
Er zullen deze dag voldoende parkeerwachten zijn. U wordt dringend verzocht om hun aanwijzingen op te volgen!


Zitplaatsen
Een deel van de zitplaatsen in de kerkzaal is vrij. Er worden zitplaatsen gereserveerd voor de genodigden, in het bijzonder het middenvak en de plaatsen op het podium. De genodigden worden ontvangen en naar hun zitplaatsen gebracht door een aantal gemeenteleden.
De helft van de galerij wordt vrijgehouden voor eigen gemeenteleden die taken hebben als vrijwilliger en nog op een laat moment binnenkomen (zoals de parkeerwachten) of iets eerder de dienst moeten verlaten (zoals parkeerwachten, vrijwilligers bediening).
Er worden veel extra zitplaatsen gecreëerd in de hal (zaal 3 en 4), in zaal 1/2 en in zaal 5 (achter de kerk). Met videoverbindingen wordt er voor gezorgd dat de diensten overal in beeld en geluid kunnen worden gevolgd.


Crèche
Er zal tijdens de bevestigingsdienst crèche in de Jan de Bakkerschool worden gehouden. De kinderen zijn die middag vrij en we zijn blij dat we de school kunnen gebruiken. We gaan vrijwilligers van buiten onze eigen gemeente vragen voor oppas.
We vragen aan de ouders die nog geen opgave hebben gedaan: wilt u uiterlijk 21 augustus laten weten hoeveel kinderen en van welke leeftijd u naar de crèche hoopt te brengen? Opgave graag aan Els Barreveld, jebarreveld[at]kliksafe.nl, tel. 0348-754491, of Madianne van de Schootbrugge, mdvandeschootbrugge[at]kliksafe.nl, tel. 0348-483156.

Subcategorieën

Binnenkort:

ma okt 25 @19:00 - 21:45
Catechisatie-avond
di okt 26 @19:45 - 21:45
Mannenvereniging - 1 Thessalonicenzen 3
wo okt 27 @20:00 - 22:00
Timotheüs -
do okt 28 @20:00 - 22:00
Preludium - Repetitie
vr okt 29 @19:00 - 19:15
Meditatie kerktelefoon
vr okt 29 @19:30 - 21:00
Samuël -
za okt 30 @08:00 - 12:00
Oud metaal
za okt 30 @10:30 - 11:30
Bibliotheek
za okt 30 @12:45 - 17:15
-12 Verenigingen - Herfstuitje
za okt 30 @19:45 - 22:00
Augustinus - Spelletjesavond
Er is geen uitzending