Actieproducten Jeugdwerkactie

Actieproducten van de Jeugdbond

Speciaal voor deze Jeugdwerkactie zijn er een aantal prachtige producten gemaakt. U kunt denken aan een spel voor in het gezin, preeknotitieboekjes, bijbelhoezen en nog veel meer, voor elk wat wils! Neem snel een kijkje op onderstaande link. De opbrengst hiervan komt volledig ten gunste van de Jeugdwerkactie Bijbel Binnen Bereik.

€4.000

Is al opgehaald!

Help je mee om het streefbedrag van €12.000 te halen?

(laatst bijgewerkt op 23-3-2024)

Actiedoel

Hoe vanzelfsprekend is het voor jou dat je een Bijbel in huis hebt? Herinner je je nog een bemoedigend gedeelte dat je las in je Bijbel? Bij deze Jeugdwerkactie staat de Bijbel centraal. Alle drie de doelen zijn gericht op Bijbelgebruik.

 • In Guinee wordt hard gewerkt aan de Bijbelvertaling in de Mogofin-taal.
 • Wat dichter bij huis heeft EVGG plannen om de Bijbelverhalen van Jos Kardol te bundelen in een kinderbijbel.
 • Het derde doel is de Jeugdbond, zij verzorgen de training ‘Bijbellezen met jongeren’en ze maken de dagelijkse podcast en bijbelstudievideo’s.

 • Gemeentedag Tweede Pinksterdag – met fietsroute

  Gemeentedag Tweede Pinksterdag – met fietsroute

  Op D.V. 20 mei zal de gemeentedag plaatsvinden bij de fam. Oudshoorn in Waverveen. Jong en oud van harte welkom! Op deze poster vindt u alle informatie. Download hier de optionele fietsroute zodat u er ook een fietstocht van kunt maken. Daarnaast is er een racefietsroute voor de wielrenners, zie QR-code op de poster of…

 • Zeilclinic voor mannen

  Zeilclinic voor mannen


Doneren kan altijd

Je kunt eenvoudig een donatie doen voor de Jeugdwerkactie Bijbel Binnen Bereik via de knop of de QR code. Hiermee help je het streefbedrag te halen!