Evangelisatie

Plaatselijke commissie

Wilt u meer weten over de Bijbel of heeft u andere vragen? Klik hier voor meer informatie.
De evangelisatiecommissie is verantwoordelijk voor kinderevangelisatie, het verspreiden van folders, het verzorgen van Bijbelcursussen en allerlei activiteiten waarbij gemeenteleden zich inzetten om het evangelie in de nabije omgeving te verspreiden. De voorzitter van de evangelisatiecommissie is op dit moment Ed van Hell.

Evangelisatie Leidsche Rijn

Vanuit de classis Utrecht wordt evangelisatiewerk verricht in Leidsche Rijn. De classis heeft daar een commissie voor ingesteld. De commissie wordt gevormd door de gemeenten Bodegraven, Geldermalsen, Houten, Nieuwer ter Aa, Opheusden, Utrecht en Woerden en is nauw bij het werk betrokken. De commissie heeft de werkgroep Leidsche Rijn ingesteld die de taak heeft om het praktische werk te coördineren en te stimuleren.

In ‘De Hoeksteen’ aan de Monarchvlinderlaan 200 in Leidsche Rijn worden verschillende activiteiten gehouden, zoals zondagsschool, tienerclub en inloopmiddagen. Ook is er een Bijbelcursus en wordt er in de vakanties een vakantiebijbelclub georganiseerd. In de zomervakantie zijn dat tentdagen in een grote tent. Dan komen alle activiteiten samen in één programma. Zes keer per jaar wordt de ‘Hoeksteenwijzer’ verspreid.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

(U moet eerst even inloggen om een bericht te kunnen sturen)

Deze week

Juni 2024

zondag 23 juni

10:00 – 11:30
ds. W. Harinck - Reguliere dienst
19:00 – 20:30
ds. W. Visscher - Reguliere dienst