Koor Preludium

Voor wie?

Preludium is een enthousiast koor voor iedereen vanaf 16 jaar. Als kerkkoor willen we onze talenten inzetten tot eer van God. Iedereen die een keer vrijblijvend wil meezingen, is van harte welkom!

Wat doen we?

We werken met projectkoorconcept. Dat betekent dat mensen op projectbasis kunnen meezingen voor zowel het passieconcert als de kerstzangavond. Het leuke is dat enthousiaste zangers uit andere gemeenten zich dan tijdelijk bij ons aansluiten. In het najaar studeren we een kerstrepertoire in voor onze jaarlijkse kerstzangavond. Vanaf januari tot Pasen werken we aan een passieproject.

Onze koormuziek bestaat zowel uit liedrepertoire (psalmen en geestelijke liederen) als uit klassieke werken van Bach, Händel, Mendelssohn, Stainer, et cetera. Het passieconcert is inmiddels in onze eigen kerk een traditie geworden op Stille Zaterdag en daarnaast voeren we het meestal nog een keer uit op een andere locatie.
Leo Mauritz is al jarenlang onze enthousiaste dirigent.

Wanneer?

We repeteren op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Daarnaast geven we rondom Kerst en Pasen een aantal concerten. Welke avonden dit precies zijn, kunt u vinden in de agenda.

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met mw. J.C. Dekker, onze voorzitter.

(U moet eerst even inloggen om een bericht te kunnen sturen)

Deze week

Juni 2024

zondag 23 juni

10:00 – 11:30
ds. W. Harinck - Reguliere dienst
19:00 – 20:30
ds. W. Visscher - Reguliere dienst