Zaterdag 1 juli: zendingsdag van ZGG. Van harte welkom in de Evenementenhal in Gorinchem! 

Op het zendingsbureau verheugen we ons op het uitgebreide keuzeprogramma dat we dit jaar kunnen aanbieden. Omdat deze zomer veel zendingswerkers in Nederland zijn voor hun verlof zijn er tien verschillende programma-onderdelen te kiezen in de middag. 

Het morgenprogramma gaat over het thema ‘Werp het zaad in de aarde’. In meditatieve en informatieve bijdragen werken de sprekers het thema uit. Op die manier bezinnen we ons op de bijbelse opdracht onder het zendingswerk en beluisteren we de voortgang van het werk in Guinee en Ecuador. 

Naast de gevarieerde en waardevolle inhoud is de zendingsdag ook een bezoekje waard omwille van de sfeer, de ontmoetingen en de verkoopmarkt met ruim 30 standhouders. Vergeet vooral de ZGG-stand niet. Er ligt een prachtig boek van Jos Kardol klaar om gekocht te worden (klik hier voor een voorproefje), evenals een kleurboek met 16 nieuwe kleurplaten uit zendingslanden. Het ZGG Jaaroverzicht over 2022 is gratis af te halen. 

Ook voor kinderen biedt de zendingsdag leuke mogelijkheden. De kleintjes kunnen naar de baby- of kindercrèche, de grotere kinderen… Kijk gewoon even op www.zendingsdag.nl bij de tegel ‘Voor kinderen’ en het is meteen duidelijk. 

Kortom: vanaf onze werkplek in het zendingsbureau in Woerden zien we u en jou heel graag komen op 1 juli, want daar is meer dan genoeg reden voor!

Hartelijke groet, namens alle collega’s op het zendingsbureau,

Judith Boogaard (secretaresse)
Hanneke van Eckeveld (communicatieadviseur)
Frans van Grol (voorlichter)

Deze week

Februari 2024

woensdag 28 februari

19:30 – 21:00
ds. S. Maljaars - Reguliere dienst

Maart 2024

zondag 3 maart

10:00 – 11:30
Leesdienst
17:00 – 18:30
ds. R. Kattenberg - Reguliere dienst