Verkoping D.V. vrijdag 6 oktober

Dit jaar hopen we weer een verkoopdag te organiseren, waarbij er volop ruimte is om elkaar te ontmoeten. Omdat het online bestellen van producten veel voordelen biedt, bieden we u dit jaar weer een online bestellijst aan. Wilt u zeker zijn van uw boodschappen bestelt u daarom via het formulier. Op de markt zijn er beperkt boodschappen te koop. Daarnaast hebben we ook weer een gezellige koffiehoek, kraampjes, springkussen voor de kinderen en kunt u ook weer heerlijk eten voor het goede doel: ZGG, Evangelisatie en Deputaatschap voor Israël.

Opnieuw zijn er dit jaar weer vele sponsors die levensmiddelen schenken om te verkopen voor het goede doel. Wij zijn hier erg blij mee.

Op D.V.  vrijdag 6 oktober tussen 16.00 en 19.30 uur staan de spullen klaar in de kerk om opgehaald te worden.

Ook zijn er workshops voor de kinderen, er is een koffiehoek met heerlijk zelfgebakken lekkernijen, een talentenopbod, exclusieve broodjes hamburgers, pannenkoeken en nog veel meer.

Ook dit jaar is er weer een kleedjesmarkt waar de kinderen spulletjes mogen verkopen ten bate van Kinderevangelisatie in de Leidsche Rijn.

Mochten er vragen zijn, kunt u mailen naar verkoopdaggergemwoerden@gmail.com of bellen naar (0348) 49 99 99.

We hopen met elkaar op een mooie opbrengst (100% is voor het goede doel!), die besteed mag worden tot uitbreiding van Gods Koninkrijk en mag dienen tot Gods eer.

Onderstaande link kunt u openen om uw boodschappen te bestellen:
https://forms.gle/4YKyRmQmc1WAJgPn9 Dit kan tot uiterlijk woensdag 27 september.

Als het niet lukt met bestellen:

  • Wanneer u GEEN bevestiging per mail krijgt van uw bestelling is er iets misgegaan. Probeer het nog een keer, of mail uw bestelling naar verkoopdaggergemwoerden@gmail.com.
  • Bel uw bestelling door naar (0348) 49 99 99.
  • Er liggen papieren bestellijsten achter in de kerk bij de koster.

Hartelijke groet,

Bestuur vrouwenvereniging Lydia


Deze week

April 2024

zondag 21 april

10:00 – 11:30
ds. W. Harinck - Heilig Avondmaal
18:30 – 20:00
ds. W. Harinck - Reguliere dienst