Verkoopdag D.V. zaterdag 15 oktober

Beste gemeenteleden,

Dit jaar hopen we op D.V. zaterdag 15 oktober weer een verkoopdag te organiseren, waarbij er volop ruimte is om elkaar te ontmoeten. Omdat het online bestellen van producten veel voordelen biedt, willen wij dit jaar wel een online bestellijst aanbieden, maar daarnaast ook weer een gezellige koffiehoek, kraampjes en kunt u weer heerlijk eten voor het goede doel: ZGG, Evangelisatie en Deputaatschap Israël.

Opnieuw zijn er dit jaar weer vele sponsors die levensmiddelen schenken om te verkopen voor het goede doel. Wij zijn hier erg blij mee.

Boodschappenlijst

Via deze link treft u een boodschappenlijst aan, die u kunt invullen en verzenden. Dit kan tot uiterlijk zaterdag 1 oktober.

Op D.V. zaterdag 15 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur staan de spullen klaar in de kerk om opgehaald te worden.

Ook zijn er workshops voor de kinderen, er is een koffiehoek met heerlijk zelfgebakken lekkernijen, een talentenopbod nieuwe stijl, exclusieve broodjes hamburgers, pannenkoeken en nog veel meer.

We hopen met elkaar op een mooie opbrengst (100% is voor het goede doel!), die besteed mag worden tot uitbreiding van Gods Koninkrijk en mag dienen tot Gods eer.

Als het niet lukt met bestellen:

  • Wanneer u GEEN bevestiging per mail ontvangt van uw bestelling is er iets misgegaan. Probeer het nog een keer, of mail uw bestelling naar verkoopdaggergemwoerden@gmail.com
  • Bel uw bestelling door (0348 -499999).
  • Er liggen papieren bestellijsten achter in de kerk bij de koster

Hartelijke groet,
Bestuur vrouwenvereniging Lydia

Deze week

September 2022

zondag 25 september

10:00 – 11:30
ds. J. Schipper - Reguliere dienst
19:00 – 20:30
ds. G.J. Baan - Reguliere dienst

woensdag 28 september

19:30 – 21:00
ds. G.J. van Aalst - Reguliere dienst