Afsluiting Oudelandseweg

Vanaf maandag 13 juni wordt er groot onderhoud gepleegd aan de Oudelandseweg. Zie hiervoor het bericht op de website van de gemeente Woerden. Deze afsluiting gaat naar verwachting vier (4) weken duren. Dit betekent dat het kerkgebouw de hele week inclusief de zondag vanaf de Snellerbrug “dus de stad uit” met de auto niet bereikbaar is. Omgekeerd vanaf de richting Kamerik is de kerk wel bereikbaar. De laatste week van deze periode zal de Oudelandseweg in beide richtingen geheel afgesloten zijn. Dit zal niet voor de zondag gelden als de werkzaamheden niet uitlopen.

Voor gemeenteleden die slecht ter been zijn of om andere reden bij de kerk worden gebracht, wordt er ruimte op het parkeerterrein vrij gehouden. We verzoeken de gemeenteleden die in Woerden zelf wonen, zoveel als mogelijk is op de fiets of lopend te komen. Als u toch met de auto komt, parkeer dan op het parkeerterrein bij het station of bij het Kalsbeek College. U loopt dan via het fietspad langs de Oudelandseweg of door het Brediusbos naar de kerk.

Gemeenteleden die uit de richting Harmelen en Kamerik komen volgen omleidingsroute aangegeven met de borden waarop een K staat en kunnen op de Oudelandseweg, langs de Oude Rijn, parkeren. Bij het naar huis gaan kunnen deze weer terug over de Oudelandseweg richting Kamerik, naar hun woonplaats.

Gemeenteleden uit de Meern, Linschoten, Montfoort, Benschop, Lopik , Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen, parkeren bij het station en lopen vandaar naar de kerk, of volgen ook de omleidingsroute K en parkeren op het terrein bij de kerk zo lang als dat kan, (vol=vol en dan moet u weer via de omleiding K helemaal rond rijden) Bij het naar huis gaan kunnen deze richting stad terug naar hun woonplaats.

Er zullen parkeerwachters aanwezig zijn om aanwijzingen te geven.
Graag uw aandacht daarvoor.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met de scriba of diaken Bos.

Deze week

Juni 2022

zondag 26 juni

10:00 – 11:30
ds. J. IJsselstein - Reguliere dienst
15:00 – 16:30
ds. J. IJsselstein - Reguliere dienst